Koel- en vriescellen

U bent hier

Koel- en Vriesinstallaties

Voor diverse toepassingen ontwerpt en bouwt Govers Koeltechniek koel- en vriesinstallaties.

 

Op basis van de gewenste prestaties van de koeling ontwerpen wij voor elke specifieke toepassing de juiste koelinstallatie.

 

Wij weten maar al te goed dat elk product en elke ruimte vraagt om een eigen aanpak. Het is steeds maatwerk. Door onze ruim 30 jarige ervaring zijn wij in staat maatwerk van goede kwaliteit te leveren.

Milieu

Govers Koeltechniek werkt hoofdzakelijk met natuurlijke koudemiddelen zoals Ammoniak, CO2 en Propaan. Bij het ontwerp van de koelinstallaties wordt tevens veel aandacht besteedt aan efficiëntie. Dit door toepassing van energiezuinige componenten en het mogelijk hergebruiken van restwarmte. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor U. Govers Koeltechniek zet zich graag in voor behoud van natuur en milieu. Voor nu en voor de toekomst. 

Subsidie

Om het bouwen van milieuvriendelijke en het afbreken van oudere installaties aan te moedigen zijn er verschillende subsidies en investeringsaftrekmogelijkheden voor installaties met natuurlijke koudemiddelen. Wij adviseren u graag over de verschillende subsidiemogelijkheden.

Kies ook voor
Govers Koeltechniek

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.